Dorte Wulff den 28-11-2017
    Mit barn er ordblind – hvad nu?

Mit barn er testet ordblind. Hvad skal jeg tænke om det og hvordan kan jeg hjælpe?

Rebild Bibliotekerne har i samarbejde med læsekonsulent Anne Vibeke Frank arrangeret en temaaften med fokus på ordblindhed.

Program for aftenen:
    1.Velkomst ved Læsekonsulent Anne Vibeke Frank

2.Forstander på Farsø Efterskole Lone Primdahl fortæller om de erfaringer og tanker de dagligt høster på efterskolen, hvor alle elever er ganske almindelige unge, der er ordblinde. Desuden vil elever fra efterskolen fortælle deres historie samt vise hvordan de bruger deres IT-redskaber i undervisningen.

3.Psykolog Lise Sørensen, der selv er ordblind, fortæller om ordblindhed og forældrenes centrale rolle i forhold til deres børns trivsel og selvværd.

4.Mette og Jeanette fra Rebild Bibliotekerne fortæller om bibliotekets rolle og erfaring med at formidle lystlæsning til børn og vil sætte fokus på online ressourcer fx e-reolen.dk
    Undervejs vil der blive en pause med mulighed for at drikke en kop kaffe og få en snak med andre forældre, der står i samme situation som en selv.

Cafeen i Stubhuset
    Torsdag d. 25. januar 2018
    Kl. 19.00 –21.00

Entré: Gratis entre, men tilmelding nødvendig. Billet hentes på www.himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.

Arrangeret af Rebild Bibliotekerne i samarbejde med Rebild Kommunes læsekonsulent

Arrangementet henvender sig til forældre til børn i skolealderen, der allerede er testet ordblinde.

Skolen i billeder

Nyheder om folkeskolen