Dorte Wulff den 04-10-2018
    Mit barn er ordblind – hvad nu?

Vi indbyder til en aften med fokus på ordblindhed. Vi får besøg af:
    Rebild kommunes læsekonsulent Anne Vibeke Frank, som vil fortælle om,  hvad der sker på ordblindeområdet i kommunen.
    Hvilke tiltag er det lavet hen over de senere år i forhold til målgruppen? Eksempler på hvordan der arbejdes med ordblindhed på kommunens skoler og hvilke tekniske hjælpemidler, der stilles til rådighed.

Psykolog Lise Holmgaard Nielsen, der selv er ordblind, vil fortælle sin egen historie og have fokus på vejen igennem uddannelsessystemet.

Mette og Jeanette fra Rebild Bibliotekerne, der vil fortælle om hvad biblioteket tilbyder.

Undervejs holder vi en pause, hvor der er mulighed for at drikke en kop kaffe og få en god snak med andre forældre, der står i samme situation som en selv.

Hvor:          Støvring Bibliotek, Grangårdsvej 13, 9530 Støvring
    Hvornår:      Tirsdag den 13. nov kl 19 -20.30

Arrangementet er henvendt til forældre med børn i folkeskolealderen, der er testet ordblinde!

Gratis arrangement, men tilmelding på [email protected] nødvendigt.

Skolen i billeder

Nyheder om folkeskolen