Dorte Wulff den 20-05-2016
    0. Årgang til SprogFitness
    Fredag den 13. maj var 0. årgang afsted til "SprogFitness" arrangeret af skolens bibliotikar Lene Gadegaard i samarbejde med Rebild Bibliotekerne.
    Det var en festlig dag hvor målet var:
    VI SKAL LEGE MED ORD - VI SKAL LÆRE - VI SKAL BRUGE VORES KROP - VI SKAL HAVE DET SJOVT!
    Se billeder fra dagen længere nede på siden.
    Dorte Wulff den 03-05-2016
    Vedr. skolebuskørsel for skoleåret 2016/17
    Kommunen skal sørge for transport til og fra distriktsskolen jf. folkeskolelovens §26
    En elev er berettiget til kørsel hvis:
    A) Eleven går på distriktsskolen, men skolevejen er længere end:
        • 2,5 km for 0.-3. klasse
        • 6 km for elever i 4.-6. klasse
        • 7 km for elever i 7.-9. klasse
    B) Eleven går på distriktsskolen, men skolevejen er erklæret trafikfarlig.  F. eks. elever, der bor i Buderupholm eller elever der skal krydse Nibevej for at komme i skole.

Skolen administrerer udstedelse og fornyelse af skolebuskort iht. gældende lovgivning.
    Såfremt man er berettiget til skolebuskørsel, og bor på trafikfarlig vej uden for bussernes ruter, tilbydes taxabus.

Genudstedelse af buskort
    Elever, der har fået udstedt buskort i indeværende skoleår, og som fortsat er berettiget til vederlagsfri skolebuskørsel, vil få udleveret et nyt buskort i ugen inden sommerferien.

Elever der kører med taxabus og som fortsat er berettiget til dette, vil modtage brev fra Rebild Kommune med afhentningstider umiddelbart inden skolestart i august. Her udleveres ikke buskort.

Særligt elever til kommende 4. og 7. klasse skal være opmærksomme på ændrede afstandskriterier, som bevirker at man evt. ikke længere er berettiget til vederlagsfri buskort.

Nye - og nuværende elever der ikke har buskort
    Nye elever, der i skoleåret 2016/2017 har behov for- og er berettiget til vederlagsfri skoletransport jf. folkeskoleloven bedes kontakte skolens kontor senest den 27. maj. Dette gælder også for de elever som i øvrigt er berettiget til vederlagsfri skolebus, men som endnu ikke har benyttet sig af tilbuddet.

Ikke længere berettiget til vederlagsfri buskort?
    Elever der ikke længere er berettiget til vederlagsfri buskort, kan naturligvis stadig benytte busserne, men skal fremover selv sørge for lovligt rejsehjemmel. Både rejsekort, mobilbilletter og periodekort kan benyttes. (Henvendelse til Nordjyllands Trafikselskab).

Ved spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte skolens kontor.

Vh Kontoret

0. Årgang til SprogFitness