Idrætsdag indskolingen

Kim Egeberg Johansen den 28-06-2015
    Kære forældre og elever på Karensmindeskolen.

Så gik der endnu et skoleår på KM - et spændende år med bl.a. nye reformtiltag og ændrede timetal for vores elever. Det er min klare fornemmelse, at vi er godt på vej, og at implementeringen af reformen også vil være en stor del af det kommende skoleår - bl.a. med fokus på bevægelse, den understøttende undervisning og faglig fordybelse.

2014/15 var også mit første år på skolen, og det har været en utrolig positiv oplevelse at blive skoleleder på skolen. Jeg glæder mig allerede til kommende skoleår, som i øvrigt begynder den 10. august - det endelige program for dagen kommer  i uge 32.

Elevernes skemaer er næsten klar, vi forventer, at de er klar i den kommende uge. Skemaerne lægges ud her på Intra.

Jeg håber, at I alle må få en rigtig dejlig sommerferie.

Kim Egeberg Johansen

Dorte Wulff den 25-06-2015
    Vigtig information vedr. Skolebuskort
    Nordjyllands Trafikselskab indfører nye skolebuskort fra næste skoleår.
    De nye skolekort bliver udstedt som et plastikkort i kreditkortstørrelse. Kortene må dog ikke forveksles med et rejsekort, da man ikke kan/skal foretage check‐in og check‐ud, men blot skal forevises chaufføren.

Selve produktionen af de nye skolekort, volder desværre NT en del problemer, og vi har netop fået oplyst, at de nye skolekort ikke når at blive leveret til skolen, inden eleverne går på sommerferie i morgen.

Det betyder så samtidig, at vores elever er nødsaget til at køre med bussen uden fremvisning af rejsehjemmel de første dage af det nye skoleår.
    NTs chauffører og kontrollører bliver orienteret herom. I bedes fortælle jeres børn at de skal sige til chaufføren; ”mit skolekort er på vej”.

NT beklager meget de opstartsgener de nye skolekort medfører - Og vi håber meget at de nye skolekort ligger klar til udlevering umiddelbart efter skolestart.

Vh Kontoret

Karensmindeskolens 1. år med Chromebooks og læring i skyen