Skolen i billeder

Dorte Wulff den 16-09-2014
    Indsamling af plastikskruelåg, TASSIMO kapsler og udtjente skriveredskaber
    Vi fortsætter vores samarbejde med Himmerlands Humanitære Forening omkring indsamling af brugte platikskruelåg og TASSIMO kapsler. Foreningen har udvidet, så de nu også indsamler udtjente skriveredskaber mv.
    Læs mere i brevet fra Himmerlands Humanitære Forening på linket nedenfor.
    I næste uge kommer foreningen på besøg på skolen for at informere eleverne om indsamlingsarbejdet.
    Torben Rune den 19-06-2014
    Kære alle.
    Vi har idag modtaget nedenstående information fra præsten vedr. flytning af konfirmationsår.
    Henvendelser vedr. nedenstående bedes rettet til kirkekontoret.

Læs mere på http://www.buderup-gravlev.dk/boern-og-unge/konfirmander/konfirmation-2017/

Torben
    -----------
    Menighedsrådene i Buderup, Gravlev og Sørup har besluttet i skoleåret 2015-2016 at flytte konfirmationsforberedelsen fra 7. til 8. klassetrin. I skoleåret 2015-2016 ønskes skoleåret 2014-2015´s konfirmationsforberedelsesforløb evalueret præster og skoler imellem, et fremtidigt forløb planlagt og et skole/kirkesamarbejde for 6. klassetrin implementeret i årsrytmen.

Torben Rune den 19-06-2014
    Læs artiklen om vores skolepædagoger i Nordjyske mandag den 16.6
    Torben Rune den 01-05-2014
    Læs artiklen om det lærende fællesskab i denne artikel fra Nordjyske, mandag den 28.4