Jette Poulsen den 20-09-2016

“Den store svømmedag” - kom gratis i svømmehallen søndag d. 2. okt. kl. 10.00-16.00

Til jeres orientering kan I gratis deltage i “Den store svømmedag”, hvor Støvring Svømmehal & svømmeklubben Pingvinen konkurrerer mod landets øvrige svømmehaller/klubber om

• Hvor svømmes der længst i alt?

• Hvem får flest personer i vandet?

• Hvem får flest personer i vandet pr. Indbygger?

Læs mere på Pingvinens hjemmeside om arrangementet

Jette Poulsen den 06-09-2016
    En påmindelse

Der er allerede nu mange forældre, der kører deres barn/børn til skolen om morgenen - og vi kan forvente endnu flere, når efteråret kommer. Denne massive trafik af biler giver trafikfarlige situationer i området ved indskolingen.
    Vi vil på denne baggrund indskærpe, at færdselsreglerne overholdes i området:
    - det er ikke tilladt at parkere biler langs Mastrupvej, da der er fuldt optrukne streger.
    - det er ikke tilladt at parkere biler hen over græsrabetter og cykelstier
    - der er indkørsel forbudt i "buslommen"
    - der er indkørsel forbudt op til skolens hovedindgang

I kan så spørge "men hvad må vi så?"
    I må parkere på p-pladserne ved tandklinikken, men der er ikke pladser nok til alle biler, der kommer til skolen lidt i otte
    I kan i stedet afleve børnene på parkeringspladsen ved Arena Himmerland. Herfra kan børnene gå sikkert under Mastrupvej over til skolen.
    En anden mulighed er at køre ind på en parkeringsplads ved Støvring Gymnasium. Her skal børnene gå over vejen op til gymnasiet for at komme til skolen.
    Eller træn børnene i at cykle til skole, evt. sammen med andre fra vejen, hvor I bor.

Vi håber, at vores påmindelse sikrer, at alle børn kan komme til Karensmindeskolen på en trafiksikker måde

Mvh ledelsen

Skolen i billeder