Skolen i billeder

Dorte Wulff den 27-03-2015

Takket være skolens musiklærere, markerede Karensmindeskolen i dag Sangdag 2015 ved at samle alle skolens elever i Buen og synge otte skønne sange - der var god stemning og der blev sunget igennem - hør selv:

Torben Rune den 19-06-2014
    Kære alle.
    Vi har idag modtaget nedenstående information fra præsten vedr. flytning af konfirmationsår.
    Henvendelser vedr. nedenstående bedes rettet til kirkekontoret.

Læs mere på http://www.buderup-gravlev.dk/boern-og-unge/konfirmander/konfirmation-2017/

Torben
    -----------
    Menighedsrådene i Buderup, Gravlev og Sørup har besluttet i skoleåret 2015-2016 at flytte konfirmationsforberedelsen fra 7. til 8. klassetrin. I skoleåret 2015-2016 ønskes skoleåret 2014-2015´s konfirmationsforberedelsesforløb evalueret præster og skoler imellem, et fremtidigt forløb planlagt og et skole/kirkesamarbejde for 6. klassetrin implementeret i årsrytmen.

Nyheder om folkeskolen