I ØNSKES ALLE EN GOD SOMMER

Like os på Facebook

• Nyheder fra Ministeriet for Børn og Unge
    • Forsøg med Tydelig Feedback på erhvervsuddannelsernes grundforløb
      Undersøgelse viser, at forsøg med tydelig feedback fra undervisere på erhvervsuddannelsernes grundforløb ikke har ført til påviselige ændringer for gennemførsel og karakterer, men at forsøgsdesignet har været velvalgt.
    • Nye praktikpladstal
      I maj 2014 var knap 82.000 elever i gang med et hovedforløb til en erhvervsuddannelse. Det er et fald på to procent i forhold til maj sidste år. Over 74.000 af disse elever havde en uddannelsesaftale med en arbejdsgiver, hvilket er et fald på tre procent...
    • Nye regler på vejledningsområdet
      Der er udstedt fem nye bekendtgørelser på vejledningsområdet som en del af reformen om bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser.
    • De endelige nye Fælles Mål offentliggøres nu
      Et års arbejde med at præcisere og forenkle Fælles Mål for alle folkeskolens fag og emner og børnehaveklassen er nu afsluttet. Nu kan du læse de endelige nye Fælles Mål.
    • SkoleIntra lukket i dele af sommerferien
      På grund af systemarbejder kan du sandsynligvis ikke gå på SkoleIntra i perioden 7.-13. juli 2014.