Skolen i billeder

Jette Poulsen den 24-02-2015
    Til orientering

Elevernes trivsel skal fremover måles en gang årligt på alle landets folkeskoler. Det sker som led i folkeskolereformens nationale mål om, at elevernes trivsel skal styrkes.
    Første måling gennemføres i år i marts måned. Målingen tager ca. 45 min., og gennemføres af en af klassens lærere.

Klassens resultater bliver efterfølgende præsenteret for klassen og deres forældre.
    Samtidig får undervisere, skoleledelse, skolebestyrelse, skoleforvaltning og kommunalbestyrelsen adgang til alle klassernes resultater, så man på skolen kollektivt kan understøtte det videre arbejde med optimering af trivslen.

Der udarbejdes måltal så udviklingen kan følges på kommuneplan og nationalt

En ny og spændende måde at sætte fokus på elevernes trivsel.

Jette Poulsen
    Torben Rune den 19-06-2014
    Kære alle.
    Vi har idag modtaget nedenstående information fra præsten vedr. flytning af konfirmationsår.
    Henvendelser vedr. nedenstående bedes rettet til kirkekontoret.

Læs mere på http://www.buderup-gravlev.dk/boern-og-unge/konfirmander/konfirmation-2017/

Torben
    -----------
    Menighedsrådene i Buderup, Gravlev og Sørup har besluttet i skoleåret 2015-2016 at flytte konfirmationsforberedelsen fra 7. til 8. klassetrin. I skoleåret 2015-2016 ønskes skoleåret 2014-2015´s konfirmationsforberedelsesforløb evalueret præster og skoler imellem, et fremtidigt forløb planlagt og et skole/kirkesamarbejde for 6. klassetrin implementeret i årsrytmen.

Nyheder om folkeskolen