Skolen i billeder

Læsevejledning til skemaer i Intra.

Der er med reformen indført nogle nye betegnelser på elevernes skemaer. Af pladshensyn er det ikke muligt at uddybe disse forkortelser i systemet - derfor kommer her en lille oversættelse.

UU = Understøttende Undervisning
FF = Fagligfordybelse/Lektiecafé
PÆD = Pædagog

Torben Rune den 19-06-2014
    Kære alle.
    Vi har idag modtaget nedenstående information fra præsten vedr. flytning af konfirmationsår.
    Henvendelser vedr. nedenstående bedes rettet til kirkekontoret.

Læs mere på http://www.buderup-gravlev.dk/boern-og-unge/konfirmander/konfirmation-2017/

Torben
    -----------
    Menighedsrådene i Buderup, Gravlev og Sørup har besluttet i skoleåret 2015-2016 at flytte konfirmationsforberedelsen fra 7. til 8. klassetrin. I skoleåret 2015-2016 ønskes skoleåret 2014-2015´s konfirmationsforberedelsesforløb evalueret præster og skoler imellem, et fremtidigt forløb planlagt og et skole/kirkesamarbejde for 6. klassetrin implementeret i årsrytmen.

Torben Rune den 19-06-2014
    Læs artiklen om vores skolepædagoger i Nordjyske mandag den 16.6
    Torben Rune den 01-05-2014
    Læs artiklen om det lærende fællesskab i denne artikel fra Nordjyske, mandag den 28.4