Skolen i billeder

Dorte Wulff den 20-05-2015
    Vedr. skolebuskørsel for skoleåret 2015/16
    Kommunen skal sørge for transport til og fra distriktsskolen jf. folkeskolelovens §26
    En elev er berettiget til kørsel hvis:
    A) Eleven går på distriktsskolen, men skolevejen er længere end:
        • 2,5 km for 0.-3. klasse
        • 6 km for elever i 4.-6. klasse
        • 7 km for elever i 7.-9. klasse
    B) Eleven går på distriktsskolen, men skolevejen er erklæret trafikfarlig.  F. eks. elever, der bor i Buderupholm eller elever der skal krydse Nibevej for at komme i skole.

Skolen administrerer udstedelse og fornyelse af skolebuskort iht. gældende lovgivning.
    Såfremt man er berettiget til skolebuskørsel, og bor på trafikfarlig vej uden for bussernes ruter, tilbydes taxabus.

Genudstedelse af buskort
    Elever, der har fået udstedt buskort i indeværende skoleår, og som fortsat er berettiget til vederlagsfri skolebuskørsel, vil få udleveret et nyt buskort i ugen inden sommerferien.
    I år udleveres helt nye buskort. Det nye skolekort er et plastikkort med elevens navn, billede og zoner

Elever der kører med taxabus og som fortsat er berettiget til dette, vil modtage brev fra Rebild Kommune med afhentningstider umiddelbart inden skolestart i august. Her udleveres ikke buskort.

Særligt elever til kommende 4. og 7. klasse skal være opmærksomme på ændrede afstandskriterier, som bevirker at man evt. ikke længere er berettiget til vederlagsfri buskort.

Nye - og nuværende elever der ikke har buskort
    Nye elever, der i skoleåret 2015/2016 har behov for- og er berettiget til vederlagsfri skoletransport jf. folkeskoleloven bedes kontakte skolens kontor. Dette gælder også for de elever som i øvrigt er berettiget til vederlagsfri skolebus, men som endnu ikke har benyttet sig af tilbuddet.

Ikke længere berettiget til vederlagsfri buskort?
    Elever der ikke længere er berettiget til vederlagsfri buskort, kan naturligvis stadig benytte busserne, men skal fremover selv sørge for lovligt rejsehjemmel. Både rejsekort, mobilbilletter og periodekort kan benyttes. (Henvendelse til Nordjyllands Trafikselskab).

Ved spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte skolens kontor.

Vh Kontoret
    Dorte Wulff den 12-05-2015
    Så går det snart løs igen. Traditionen tro er lokale idrætsforeninger, fritidsforeninger og institutioner gået sammen om at lave sommeraktiviteter for børn i Rebild og Mariagerfjord Kommuner.

Se mere i bilaget
    Anders Isaksen den 24-04-2015
    Se klip fra koncerten med Emil De Waal + Spejderrobot
    Torben Rune den 19-06-2014
    Kære alle.
    Vi har idag modtaget nedenstående information fra præsten vedr. flytning af konfirmationsår.
    Henvendelser vedr. nedenstående bedes rettet til kirkekontoret.

Læs mere på http://www.buderup-gravlev.dk/boern-og-unge/konfirmander/konfirmation-2017/

Torben
    -----------
    Menighedsrådene i Buderup, Gravlev og Sørup har besluttet i skoleåret 2015-2016 at flytte konfirmationsforberedelsen fra 7. til 8. klassetrin. I skoleåret 2015-2016 ønskes skoleåret 2014-2015´s konfirmationsforberedelsesforløb evalueret præster og skoler imellem, et fremtidigt forløb planlagt og et skole/kirkesamarbejde for 6. klassetrin implementeret i årsrytmen.

Nyheder om folkeskolen