Lucia 12. december 2014

Dorte Wulff den 17-12-2014

Med ønske om en rigtig glædelig jul til jer alle, følger her en lille julehilsen fra Rebild Ungdomsskole:

På gensyn i det ny år,
    De bedste hilsner RU

Anni Iversen den 08-12-2014
    Kære børn og forældre i 4., 5. og 6. klasse
    Karensmindeskolen og SFO Søhulen har besluttet, at flytte Søklubben ned på ”Svinget”. Svinget er det træ hus, som ligger over for Børnehaven Spiren. I hører nærmere om tidspunktet.
    Vi samarbejder med Børnehaverne i Støvring Syd, de vil gerne benytte huset og ude området i vinter månederne.
    Huset er ved at blive frisket op med maling indvendig. Svinget har et fantastisk ude område, med bl.a. en asfalteret bane, hvor der kan spilles bold - køres på de mange forskellige udendørs legeredskaber som vi har fået af fritidsklubben.
    Vi håber, at det kan trække endnu flere børn til Søklubben. I dag er Søklubben på mellemgangen og i et enkelt lokale, vi håber og tror på at denne ordning giver bedre betingelser for børnene.
    Gitte Bak som er i Søklubben fortsætter, udover dette overflytte vi Birgitta (Spor B) til Søklubben. Birgitta er stadig tilknyttet Søhulen og vil være her de dage hvor der er lukket på Søklubben.

SFO leder
    Anni Iversen

Dorte Wulff den 26-11-2014
    HUSK HUSK HUSK
    Børne/ungegrupper på Karensmindeskolen

Vi har haft medarbejdere på uddannelse og tilbyder nu et forløb til alle elever hvis forældre er skilt.
    Mere information findes i bilaget.
    Bemærk! Tilbudet gælder alle aldersklasser - grupperne vil være aldersopdelt.

Torben Rune den 19-06-2014
    Kære alle.
    Vi har idag modtaget nedenstående information fra præsten vedr. flytning af konfirmationsår.
    Henvendelser vedr. nedenstående bedes rettet til kirkekontoret.

Læs mere på http://www.buderup-gravlev.dk/boern-og-unge/konfirmander/konfirmation-2017/

Torben
    -----------
    Menighedsrådene i Buderup, Gravlev og Sørup har besluttet i skoleåret 2015-2016 at flytte konfirmationsforberedelsen fra 7. til 8. klassetrin. I skoleåret 2015-2016 ønskes skoleåret 2014-2015´s konfirmationsforberedelsesforløb evalueret præster og skoler imellem, et fremtidigt forløb planlagt og et skole/kirkesamarbejde for 6. klassetrin implementeret i årsrytmen.

Nyheder om folkeskolen