Dorte Wulff den 06-12-2017
    Kære forældre

En lille hilsen fra færdselspolitiet som opfølgning på tidligere udmelding.
    Færdselspolitiet var her til morgen tilstede på Mastrupvej. Der blev uddelt 4 bøder for stop og afsætning af børn i buslommen samt en enkelt bøde for en anden forteelse.

Der er stadig mange cyklister uden lys og uden cykelhjelm. Derudover udviser mange elever stor uagtsomhed når de krydser vejen efter at være steget ud af bussen.

Politiet oplyser at de fortsæt vil være jævnligt tilstede i mrgentrafikken omkring skolen.

Vi henviser til, at man sætter børn af på den nye parkeringsplads ved indskolingen eller ved gymnasiet.

Vi opfordrer desuden til at jeres børn har lys på cyklen og bærer cykelhjelm.

På vegne af færdselspolitiet.
    Dorte Wulff den 28-11-2017
    Mit barn er ordblind – hvad nu?

Mit barn er testet ordblind. Hvad skal jeg tænke om det og hvordan kan jeg hjælpe?

Rebild Bibliotekerne har i samarbejde med læsekonsulent Anne Vibeke Frank arrangeret en temaaften med fokus på ordblindhed.

Program for aftenen:
    1.Velkomst ved Læsekonsulent Anne Vibeke Frank

2.Forstander på Farsø Efterskole Lone Primdahl fortæller om de erfaringer og tanker de dagligt høster på efterskolen, hvor alle elever er ganske almindelige unge, der er ordblinde. Desuden vil elever fra efterskolen fortælle deres historie samt vise hvordan de bruger deres IT-redskaber i undervisningen.

3.Psykolog Lise Sørensen, der selv er ordblind, fortæller om ordblindhed og forældrenes centrale rolle i forhold til deres børns trivsel og selvværd.

4.Mette og Jeanette fra Rebild Bibliotekerne fortæller om bibliotekets rolle og erfaring med at formidle lystlæsning til børn og vil sætte fokus på online ressourcer fx e-reolen.dk
    Undervejs vil der blive en pause med mulighed for at drikke en kop kaffe og få en snak med andre forældre, der står i samme situation som en selv.

Cafeen i Stubhuset
    Torsdag d. 25. januar 2018
    Kl. 19.00 –21.00

Entré: Gratis entre, men tilmelding nødvendig. Billet hentes på www.himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.

Arrangeret af Rebild Bibliotekerne i samarbejde med Rebild Kommunes læsekonsulent

Arrangementet henvender sig til forældre til børn i skolealderen, der allerede er testet ordblinde.

Dorte Wulff den 22-11-2017
    Kære forældre

Her til morgen har færdselspolitiet patruljeret på Mastrupvej foran skolen/SFO og talt med forældre der sætter børn af på Mastrupvej og i buslommen.
    Der er også talt med en del børn, der ikke havde lys på deres cykel.

Færdselspolitiet beder os orientere jer om, at der fremover bliver udskrevet bøder ved stop/afsætning af børn på Mastrupvej og i buslommen samt til de børn/voksne, der kører uden cykellys.

Færdselspolitiet vil fremadrettet være tilstede jævnlig i området.

Vi opfordrer desuden til at jeres børn har lys på cyklen og bærer cykelhjelm.

Vh Kontoret

Skolen i billeder